Obdivovatelé kuchařského umění Zdeňka Pohlreicha se mohou po několik sobotních večerů učit vařit od mistra svého oboru doslova v přímém přenosu. V zábavné kuchařské live show Vaří celé Česko připraví známý šéfkuchař během šedesáti minut jednoduché tříchodové menu. V prodejnách SPAR a INTERSPAR najdou zákazníci již od středy vše potřebné pro sobotní vaření, včetně aktuálního nákupního seznamu s podrobným receptem. Osmidílný pořad bude od 19. října vysílat každou sobotu TV Prima od 20.15 hodin.

„Pořad Vaří celé Česko je dalším projektem, na kterém spolupracujeme společně se Zdeňkem Pohlreichem," řekla Martina Studnička Malcová, vedoucí oddělení marketingu SPAR ČOS. „Tentokrát se jedná o pořad vysílaný živě, do něhož se mohou diváci aktivně zapojit, a pokud přijdou nakupovat do našich prodejen, usnadní si i práci se sháněním potřebných ingrediencí," dodala Martina Studnička Malcová.

V kuchařské live show Vaří celé Česko budou Zdeňku Pohlreichovi pomáhat jeho hosté z řad známých osobností. V průběhu každého dílu se šéfkuchař navíc spojí se dvěma diváky, kterým bude po celou dobu radit a sledovat je, jak se jim daří. Vařit se bude z jednoduchých a dostupných surovin, z nichž Zdeňek Pohlreich během šedesáti minut vykouzlí lahodné delikatesy.

Aby se diváci mohli na sobotní vaření připravit s předstihem, mohou již od středy nakoupit vše potřebné v prodejnách SPAR a INTERSPAR. Všechny výrobky potřebné pro aktuální sobotní vaření budou na prodejní ploše viditelně vystaveny a označeny. Zákazníci budou mít k dispozici také přehledný nákupní seznam a podrobný recept, který si následně mohou odnést domů. Všechny produkty zůstanou vždy v nabídce ještě do úterý dalšího týdne. Projekt INTERSPAR podpoří letáky, inzercí a instorovou komunikací. Více informací o pořadu na: http://www.iprima.cz/varicelecesko

Více informací na:

www.interspar.cz
http://www.interspar.cz/spar/akcni_nabidky/cesko_vari_s_pohlreichem.htm
www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 46 obchodů (34 hypermarketů INTERSPAR, 12 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz
Od ledna 2013 spolupracuje SPAR ČOS s Nadací Naše dítě. Zákazníci tak mohou v supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR zakoupit malou plastovou nákupní tašku s logem nadace a prostřednictvím koupě přispět na pomoc ohroženým dětem.

(tz)