Stetson Penn Cerny.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí na českém trhu elegantní společenský klobouk Stetson Penn.

Klobouk byl ještě v první polovině 20. století nezbytnou a nutnou součástí pánského oblečení a vyjít ven bez klobouku bylo pro muže stejným prohřeškem, jako vyjít z domu v pyžamu. Na počátku 60. let 20. století se situace dramaticky změnila a klobouky se staly poněkud extravagantním módním doplňkem. Ale na počátku 21. století se pánské klobouky - sice pomalu, ale zato nezadržitelně - vrací na módní výsluní a získávají na oblibě u moderně smýšlejících mužů. Vhodně zvolený klobouk totiž bezesporu přidává na eleganci a stylu, poněkud prodlužuje postavu a navíc poskytuje i ochranu hlavy před nepřízní počasí.

Stetson Penn je představitelem moderního elegantního společenského klobouku. Jeho střih odpovídá typu klobouků, označovaných jako fedora, které mají mírně širší krempu a středně vysokou korunu. Stetson Penn je vyroben z klasické kožešinové (králičí) plsti v černé nebo světlejší šedivé barvě. Klobouk je decentně ozdoben širší černou nebo šedou stužkou na úpatí koruny klobouku, na které je na levé straně umístěná drobná mosazná destička s logem výrobce. Díky tomu, že je klobouk vyrobený z králičí plsti, je velmi příjemný a dostatečně hřejivý a současně ale i prodyšný.

Značka Stetson je ryzí americká legenda. Na trhu je od roku 1865 a klobouky této značky se staly ikonou dobývání Západu Spojených států a později i hvězdou filmového plátna. Současná nabídka značky Stetson je úzce svázána se zavazující tradicí, ale je obohacena i o moderní a vysoce funkční klobouky a čepice, vhodné i do 21. století.

Klobouk Stetson Penn je k dispozici na www. SEKORA.cz v černé a v světlejší šedé barvě. Jeho cena je 2.980,- Kč (včetně DPH.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.