15445-1l.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh koženou aktovku na notebook McKlein Beverly.

McKlein Beverly je moderní, stylová a elegantní kožená aktovka na notebook, která je navržená tak, aby splňovala ty nejvyšší podmínky na stylovost a na funkčnost. Aktovka má zavírání na dvě přezky, které jsou umístěny na dvou páscích, které prochází svisle po přední části tašky a opticky rozdělují kompaktní vzhled aktovky a jakoby ji zmenšují. Na přední straně a na bocích je našitý vodorovný pruh kůže, který dále zjemňuje celkový vzhled aktovky.

Vnitřní prostor je rozdělen na dva hlavní oddíly. Zadní je polstrován speciální hmotou, která - ač lehká a tenká - spolehlivě chrání přepravovaný notebook před nárazy. Přední oddíl aktovky je vybaven kapsičkami pro organizované uložení běžných drobností jako jsou vizitky, tužky, CD či mobilní telefon nebo smartphone. Zároveň je přední oddíl dostatečně prostorný pro přenášení listinné dokumentace, diáře či dalších objemnějších propriet. Na přední stěně tohoto oddílu je integrována kapsa se zapínáním na zip, která je primárně určená ke spolehlivému uložení papírové dokumentace. Vnitřek aktovky je svrchu chráněn dvěmi chlopněmi, které vycházejí z boků a spolehlivě chrání obsah před i tou nejhorší nepřízní počasí. Na přední stěně aktovky jsou našité dvě kapsy pro uložení dalších drobností a zadní strana je vybavená patentovaným systémem SmartZipper, který dovoluje aktovku rychle, pevně a spolehlivě připnout na zavazadlový vozík a zároveň esteticky nijak nehyzdí celkovou vizáž aktovky. Na obou bočnicích jsou zvenku našité kapsičky, které mohou sloužit k uložení těch drobností, ke kterým je vyžadován rychlý přístup (typicky letenky, doklady apod.).

Jak bývá u aktovek značky McKlein zvykem, je věnována zvýšená pozornost použití kvalitních materiálů a komponent. Všechny zipy i přezky jsou masivní a přitom elegantní v lesklé stříbrné barvě, použitá kůže je kvalitní a i řemeslné zpracování je perfektní.

Aktovka McKlein Beverly je stylovým módním doplňkem moderního muže. Je stylová a přitom vysoce funkční, elegantní i moderní, funkční i esteticky zdařilá. Aktovka McKlein Beverly je dodávána v klasické černé barvě a její cena je 5.250,- Kč (včetně DPH).

(tz)