s.Oliver_ART Collection_PFW_19.9.2013.jpgVe znamení motta REAL FASHION FOR REAL PEOPLE představila německá módní a lifestylová značka s.Oliver své podzimní a zimní kolekce návštěvníkům módní události roku Prague Fashion Weekend 2013. Samotné přehlídce předcházelo předání šeku v hodnotě 130.000,- Kč Nadaci Taťány Kuchařové - Krása pomoci. Finanční obnos, putující na pomoc seniorům, osobně předal marketingový ředitel módního řetězce s.Oliver Group Mokhtar Benbouazza přímo patronce nadačního projektu Taťáně Kuchařové.

Exkluzivně pro Prague Fashion Weekend
Výhradně pro tuto příležitost byla z Německa dovezena limitovaná edice ART COLLECTION, která vznikla ve spolupráci se šanghajským umělcem Qiu Shengxian. Charakteristický prvek „Mother and son" byl v kolekci s.Oliver přenesen na luxusní hedvábné a kašmírové látky. Jedná se o výrazné módní kousky se smyslem pro detail. Umělec ve svých expresionistických dílech kombinuje tradiční čínské umění se soudobými prvky.

Když krása a móda pomáhají

„Prague Fashion Weekend byl pro nás letos jednou z nejvýznamnějších příležitostí pro prezentaci značky. Na přehlídce byly, vyjma exkluzivní třešničky na dortu v podobě ART Collection, prezentovány módní trendy, které jsou na našich prodejnách skutečně k dostání," přiblížil projekt Petr Lubojacký z marketingu s.Oliver CZ&SK. „Zároveň jsme neváhali tuto výjimečnou událost propojit s charitativními aktivitami. Dnes již pravidelná spolupráce s Nadací Taťány Kuchařové - Krása pomoci má pro nás velký význam, neboť díky ní efektivně a smysluplně podporujeme oblast, na kterou se často zapomíná," dodal Petr Lubojacký.

Pro informace o módě s.Oliver navštivte www.soliver.cz nebo www.facebook.com/s.Oliver.cz. Bližší představení Nadace T. Kuchařové - Krása pomoci najdete na www.krasapomoci.cz.

O společnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG
Společnost s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, přední módní a lifestylová firma, byla založena před více než 40 lety Berndem Freierem, který v roce 1969 v německém městě Würzburg otevřel první maloobchodní prodejnu „Sir Oliver" o rozloze 25 m2. V Německu firma sídlí dodnes, centrála s.Oliver se nachází ve městě Rottendorf. Během několika desítek let se firma stala jedním z předních módních řetězců nejen v Německu. V současné době patří s.Oliver mezi dvacet největších oděvních společností v Evropě.

„Skutečná móda pro skutečné lidi"

Módní a především také lifestylová značka s.Oliver pro celou rodinu zahrnuje celkem 11 segmentů a výrobních řad, počínaje dětmi inspirovanou řadou s.Oliver Junior a konče prémiovou řadou SELECTION by s.Oliver. Kromě vlastní značky firma nabízí také 12 lifestylových řad s produkty od 11 licenčních partnerů. V ČR se setkáme s produktovými řadami: QS by s.Oliver, odvážnou a spontánní módou pro mladé, s.Oliver Casual, sportovně elegantní módou s vysokým komfortem nošení, doplňky s.Oliver Accessories i prémiovou řadou SELECTION by s.Oliver, elegantní a zároveň pohodlnou business módou.

Prostřednictvím 205 vlastních prodejen, 351 franšíz, 2.864 obchodů „shop-in-shops" a 3.883 dalších prodejních míst firma působí ve 30 zemích světa. Každoročně rostoucí obrat firmy s téměř 7.200 zaměstnanci se v roce 2012 vyšplhal na 1,53 miliardy eur (obrat skupiny včetně licenčních produktů). Od srpna 2006 značku s.Oliver mediálně podporovala po dobu téměř dvou let zpěvačka Anastacia. V roce 2009 byla v ČR, po distribuci značky prostřednictvím franšízy, založena samostatná pobočka s.Oliver CZ s.r.o., spadající přímo pod německou centrálu. V rámci ČR pořídíte sortiment s.Oliver v 15 vlastních prodejnách, více než 40 partnerských obchodech, vybraných hypermarketech sítě Globus i na e-shopech (např. Mall.cz).
www.soliver.cz a www.facebook.com/s.Oliver.cz

(tz)