Již 14 let navazuje dámský klub Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club na tradici prvorepublikových dámských klubů. Za 14 let činnosti sdružil kolem 500 žen, manažerek, ředitelek, podnikatelek a zajímavých dam a uspořádal na téměř 150 akcí. Jeho cílem je vytvářet vstřícnou atmosféru, ve které může každá žena získat nejen mnoho nových osobních i obchodních kontaktů, ale také navázat nová přátelství a zároveň inspiruje začínající podnikatelky při začátku jejich pracovní kariéry, a to ve spolupráci s projektem Život nápadům GE Money Bank. Současně informuje o možnostech začátku podnikání v oblasti franšíz díky zapojení prezidenta Česká asociace franchisingu Jana Gondy. Vedle společenských večerů, komorních odborných setkání pořádá klub i pracovně-odborné semináře, mimo klubová setkání i dobročinné bazary.

V tomto duchu byl uspořádán další večer s příznačným názvem „Život je otázkou přístupu". O svém dětství, životě, profesním růstu, náhodách a osudových setkáních hovořila československá zpěvačka, podnikatelka, charismatická žena a stálice hudebního nebe Dara Rolins. Setkání rozzářilo vystoupení průkopnice gospelů v Čechách Zuzany Stirské a jejího souboru Fine Gospel Time. Bylo to poprvé v historii dámského klubu, co se dámy nechaly unést, zvedly se ze židliček a začaly tančit. Rozhovor s oběma ženami vedla zakladatelka klubu Helena Kohoutová.

Vedle klubových akcí, které vždy hostí zajímavou osobnost, klub uspořádal komorní odborné setkání na téma „Přístup k užitečným informacím je klíčem k úspěchu". Hlavní téma představil Miloš Mastník, Vice President Business Marketing
T-Mobile, a Jana Křížová, vedoucí obchodní skupiny akvizic pro český a zahraniční monitoring médií NEWTON Media.

Odborná část byla nakonec vyvážena doprovodným programem, vynikajícím pohoštěním společnosti Maxiservice, degustacemi vín vinotéky Vinoportugal a ledových čajů TeeGschwendner, dále konzultacemi s výživovými poradci Natur House a především výstavou briliantových šperků kolekce „Panter" společnosti GoldSirio.

Více na www.helas-ladies-club.cz

((tz)