Multicolor kosile.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje nabídku pánských košilí Turnbull & Asser o multibarevné modely.

Jako multibarevné (tzv. multicolor) jsou označovány proužkové a kostičkové košile, jejichž vzorek je tvořen více než dvěma barvami. Nosí se od 30. let 20. století ale po 2. světové válce jejich obliba poklesla a opravdový nástup na módní výsluní zaznamenávají přibližně od poloviny 90. let 20. století.

U multibarevných košilí s proužkem se obvykle ve vzorku košile střídají proužku různých barev a často i různé šířky proužku tak, že opticky vytvářejí širší vícebarevné pruhy ve svislém směru. Obdobné schéma se používá i u multibarevných košilí s kostičkovým vzorem, kdy výsledek opticky vytváří větší a zřetelnější kostičku. Často je volba barev zvolena tak, že přesná barva jednotlivých proužků či kostiček je z větší vzdálenosti obtížně rozpoznatelná a vše je podřízené výslednému vzhledu.

Turnbull & Asser pravděpodobně celosvětově nejprestižnější značkou pánských košilí. Každá košile Turnbull & Asser v sobě kombinuje nostalgický odkaz na vrcholnou kvalitu zpracování a použití tradičních luxusních materiálů s velice moderním přístupem k potřebám současného muže. Košile jsou elegantní, s nadčasovým vzhledem a s pozorností, věnovanou každému detailu. O kvalitách košilí této značky svědčí i to, že mezi stálými a loajálními zákazníky značky lze nalézt takové osobnosti jako např. Cary Grant, Frank Sinatra, Fred Astaire, David Niven, Michael Caine, Winston Churchill a mnozí další. Značka oblékala všechny filmové Jamese Bondy a její košile byly k vidění i v mnoha dalších filmech (např. ve slavné scéně o košilích ve filmu Velký Gatsby s Robertem Redfordem).

Multibarevné košile Turnbull & Asser jsou v nabídce www.SEKORA.cz v širokém spektru barev i velikostí a jejich cena je 4.495,- Kč (včetně DPH).

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.