Společnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh luxusní hedvábné šátky francouzské značky A Piece of Chic.

A Piece of Chic je mladá značka z francouzského Lyonu, která navrhuje a vyrábí luxusní hedvábné šátky té nejvyšší kvality. Oblast okolo Lyonu je výrobou hedvábných šátků proslulá a první manufaktury, zpracovávající hedvábí se v této oblasti vyskytly již v 15. století. Světové proslulosti dosáhl Lyon koncem 19. a zejména ve 20. století. Právě na slavnou tradici výroby hedvábných šátků navazuje značka A Piece of Chic, která své šátky vyrábí výhradně v Lyonu. Inspirací pro značku jsou vzory, používané na šátcích v první polovině 20. století, doplněné o motivy ze současného prostředí městských subkultur, adrenalinových sportů či soudobého designu či architektury.

Hedvábné šátky hrají dnes nezastupitelnou estetickou roli moderního módního doplňku, který doplňuje celkový vzhled. Nosí se nejen okolo krku, ale i uvázané ve vlasech nebo prostě jako stylový doplněk. V poslední době si šátky znovu nalézají cestu i do pánských šatníků a mají své místo zejména jako doplněk košile s rozhalenkou v business prostředí.

Šátky značky A Piece of Chic najdete na www.SEKORA.cz ve dvou velikostech – menší 50 x 50 cm a větší 70 x 70 cm. Šátky jsou vyrobené ve francouzském Lyonu, a i výtvarně zdařilé krabičky, ve kterých se šátky dodávají, jsou vyrobené v oblasti Lyonu.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun

Sekora consulting

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

(tz)