Ceska chutovka 1.jpgSPAR ČOS POKRAČUJE V PODPOŘE KVALITNÍCH ČESKÝCH PRODUKTŮ


Společnost SPAR ČOS se stala partnerem soutěže o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka", jejíž pátý ročník odstartoval ve středu 22. května 2013. Zákazníci společnosti SPAR ČOS, jejímž dlouhodobým cílem je propagace a podpora kvalitních českých potravin, budou mít po uzavření soutěže možnost ochutnat vítězné produkty v síti prodejen SPAR ČOS a zvolit nejlepší produkt z výherců „České chuťovky". Výsledky projektu, který pomáhá spotřebitelům objevit typické chutné české potraviny, budou vyhlášeny 17. října.

„Naším strategickým cílem je nabízet chutné české produkty, proto jsme velmi rádi, že se můžeme podílet na projektu Česká chuťovka, který spotřebitelům přináší nejen kvalitní, ale především chuťově zajímavé české produkty," uvádí Martina Malcová, vedoucí oddělení marketingu společnosti SPAR ČOS. „Výrobky, které získají ocenění Česká chuťovka, budou moci zákazníci vyzkoušet v síti našich prodejen a z vítězných potravin zvolit tu nejlepší," dodává Martina Malcová.

Soutěž o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka", jejímž odborným garantem je Výzkumný ústav potravinářský Praha, probíhá letos již pátým rokem. Přihlášené potraviny musí kromě vysoké kvality splňovat také vysoké chuťové parametry. Důležitou součástí hodnocení je také design výrobku a jeho spotřebitelská využitelnost. Spojení těchto parametrů a českého původu potravin dává značce „Česká chuťovka" zcela unikátní podobu nezaměnitelnou s jinými podobnými projekty. Zárukou kvality výrobků je již jejich samotná účast v soutěži, která sama o sobě zaručuje špičkovou kvalitu a chuť výrobku. Letos bude třetím rokem probíhat také „Dětská chuťovka", kde o vítězích rozhodne autentická dětská porota složená z žáků druhého stupně základních škol působících v Dětské tiskové agentuře a studentů prvního ročníku VOŠ ekonomických studií a SPŠ potravinářských technologií z Prahy 2.


Více informací na:
www.interspar.cz
www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!


SPAR Česká obchodní společnost s. r. o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2011 činil 547 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 6,8 % (očištěno od změn kurzu). SPAR provozuje v České republice 44 obchodů (33 hypermarketů INTERSPAR, 10 supermarketů SPAR a 2 prodejny SPAR City), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořil projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz
Od ledna 2013 spolupracuje SPAR ČOS s Nadací Naše dítě. Zákazníci tak mohou v supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR zakoupit malou plastovou nákupní tašku s logem nadace a prostřednictvím koupě přispět na pomoc ohroženým dětem.