s.Oliver_IMG_5262.jpgMódní a lifestylová značka s.Oliver otevřela patnáctou vlastní prodejnu na českém trhu. Nová prodejna o rozloze 600 m2 se nachází ve zrekonstruovaném, rozšířeném a v rámci České republiky rovněž nejmodernějším Centru Černý Most v Praze. Svou rozlohou vůbec největší prodejna tohoto německého módního řetězce u nás tak nabídne i nejširší výběr z dámských a pánských produktových řad s.Oliver.

Interiér v atraktivním designu
Nově koncipovanou a největší prodejnu s.Oliver v ČR rozhodně stojí za to navštívit. Vybírat lze z mladistvé a spontánní módy QS by s.Oliver, sportovně elegantní řady s vysokým komfortem nošení s.Oliver Casual a doplňků s.Oliver Accessories včetně obuvi či tzv. never out of stock sortimentu. Kromě pestrosti nabízeného zboží prodejna zaujme příjemným, útulným a zároveň i vzdušným designem v souladu s aktuálními architektonickými trendy. V místnosti jednoznačně dominuje dřevo, typické svým přírodním a hřejivých charakterem, objevuje se na podlaze i jako součást kovových regálů a dalšího vybavení. V konceptu prodejny nechybí například křesla s možností odpočinku.

„Při návrhu interiéru jsme zdůrazňovali především volbu tlumených odstínů a teplého osvětlení, které jdou ruku v ruce s krásou a teplem dřevěné podlahy," upřesňuje Vladislav Hypš, Country Manager s.Oliver CZ & SK. „Již 15. vlastní prodejna, která je nejen největší v ČR, ale zároveň i nejmodernější, je pro nás další výzvou, doprovázenou velkými očekáváními. Věříme, že jsme pro zákazníky v rámci velkolepého pražského Centra Černý Most přichystali příjemné nákupní prostředí," dodává Vladislav Hypš. V současné době se značka soustředí na posilování a prohlubování spolupráce s velkoobchodními partnery.

Pro více informací o módní značce s.Oliver navštivte www.soliver.cz nebo www.facebook.com/s.Oliver.cz.

O společnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG
Společnost s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, přední módní a lifestylová firma, byla založena před více než 40 lety Berndem Freierem, který v roce 1969 v německém městě Würzburg otevřel první maloobchodní prodejnu „Sir Oliver" o rozloze 25 m2. V Německu firma sídlí dodnes, centrála s.Oliver se nachází ve městě Rottendorf. Během několika desítek let se firma stala jedním z předních módních výrobců působících nejen v Německu, ale
i po celé Evropě.

Módní a především také lifestylová značka s.Oliver pro ženy i muže zahrnuje celkem 11 segmentů a výrobních řad, počínaje dětmi inspirovanou řadou s.Oliver Junior a konče prémiovou řadou s.Oliver Selection. Kromě vlastní značky firma nabízí také 11 lifestylových řad s produkty od licenčních partnerů. V ČR se setkáme s produktovými řadami: QS by s.Oliver, odvážnou a spontánní módou pro mladé, s.Oliver Casual, sportovně elegantní módou s vysokým komfortem nošení, doplňky s.Oliver Accessories i prémiovou řadou s.Oliver Selection, elegantní a zároveň pohodlnou business módou. V listopadu 2012 byla nabídka rozšířena o módu pro nejmenší s.Oliver BABY.

Prostřednictvím 262 vlastních prodejen, 323 partnerských prodejen, 2.724 dalších obchodů a 3.394 prodejních ploch firma působí ve 30 zemích světa. Každoročně rostoucí obrat firmy se 7.872 zaměstnanci se v roce 2011 vyšplhal na 1,48 miliardy Eur (obrat skupiny včetně licenčních produktů). Od srpna 2006 značku s.Oliver mediálně podporovala po dobu téměř dvou let zpěvačka Anastacia. V roce 2009 byla v ČR, po distribuci značky prostřednictvím franšízy, založena samostatná pobočka s.Oliver CZ s.r.o. spadající přímo pod německou centrálu. Kromě 15 vlastních prodejen pořídíte výrobky s.Oliver ve více než 40 partnerských obchodech a vybraných hypermarketech sítě Globus po celé ČR.
www.soliver.com a www.facebook.com/s.Oliver.cz

(tz)