McKlein Serena BLK.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh elegantní a prostornou kabelku McKlein Serena.

McKlein Serena je větší, prostorná kabelka. Kabelka je poměrně hluboká a díky tomu disponuje nadprůměrným vnitřním prostorem.
Na přední stěně je kapsa se zapínáním na magnetický patent. Kabelka je určena k nošení přes rameno s uchy, připojenými pomocí ozdobných karabinek, které se upínají do ok, vyztužených kovovými kroužky ve stříbrné barvě. V dolní části je kabelka ozdobena stříbrnými cvoky a má štěpování bílou nití, které rozbíjí jednotvárnou plochu stěn kabelky a kabelku opticky zmenšuje.
Vnitřní prostor je rozdělen na dva oddíly, které jsou rozděleny přepážkou, ve které je kapsa na zip. V podšívce na vnitřní zadní stěně je další kapsička na zip pro uložení drobností a na vnitřní přední stěně jsou našité dvě kapsy pro bezpečný a organizovaný transport telefonu či smartphonu. McKlein Serena má zavírání na jednu přezku, která se upíná na vnitřní stěnu kabelky.
McKlein Serena má rozměry 38 x 30,5 x 15 cm a dodává se v černé a červené barvě a její cena je více než příznivá - 2.480,- Kč (včetně DPH).

(tz)