NPW_801B NavyWhite.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje svou nabídku dámských kašmírových svetrů prestižní britské značky N.PEAL.

Nové modely jsou především určené pro jarní nošení s odpovídajícími veselejšími a jasnějšími barvami. V nabídce je i dámský svetr s proužky. Na temně modrém podkladě tohoto dámského svetru do V s propínáním jsou úzké bílé vodorovné linky, které začínají v oblasti prsou a pokračují směrem dolu. Ramena tohoto atraktivního svetru jsou jednobarevná, temně modrá.
Spolu s novými modely jsme i doplnili nabídku stávajících klasických modelů, především o svetry v žádaných velikostech a rozšířili jsme i nabídku pánských modelů.
Britská značka N.PEAL vyrábí již více než 75 let ty nejkvalitnější kašmírové úplety. Kvalitě je podřízen celý výrobní proces - od výběru surové vlny, která pochází výhradně z oblasti vnitřní Číny, přes následné zpracování, které používá tradiční a prověřené postupy. Charakteristickými znaky pro výrobky značky N.PEAL jsou kvalita, nadčasový a přitom velmi moderní vzhled a široké spektrum nabídky pánských i dámských svetrů a úpletů.


Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: 603.272.901