Mezinárodní veletrh bytového designu PRAGOINTERIER představí 14. - 17. února 2013 moderní design a navíc
můžete vyhrát i luxusní vybavení vašeho interiéru v celkové hodnotě 300.000 korun. Historický Průmyslový palác na Výstavišti v Holešovicích vám v rámci jedné vstupenky nabízí také oblíbené Hrnčířské trhy i sekci Panelový dům a byt. Na výstavní ploše 9120 m2 se na vás těší 252 předních vystavovatelů.

Mezinárodní veletrh bytového designu na Výstavišti v pražských Holešovicích přichystal již tradičně pro své návštěvníky lákavou podívanou a skvělou možnost nákupu toho nejzajímavějšího, co v současné době odborníci na designový nábytek ve světě nabízejí.
"Špičkoví bytoví architekti a designéři Vám zdarma pomůžou vyřešit celkový design Vašeho interiéru tak, aby byl příjemný nejen na pohled, ale i po stránce praktického využití," řekla Markéta Holatová, tisková mluvčí pořadatelské Incheby Praha.
Na mezinárodním veletrhu PRAGOINTERIER 2013 můžete také vyhrát vybavení Vašeho bytu snů. Je to jednoduché! Každý návštěvník na pokladně obdrží jako dárek Průvodce veletrhem, ve kterém je soutěžní anketní lístek. Po jeho úplném vyplnění ho můžete vhodit do anketního boxu na INFO stánku, který bude situován ve foyer Průmyslového paláce.
Jedna z otázek ankety bude směrována na odhad celkové návštěvnosti veletrhu. Nejpřesnější tipy vyhrávají! Organizátoři budou rozdělovat ceny v celkové hodnotě 300.000 Kč. Ani letos nebude chybět oblíbená profi soutěž s názvem Salon novinek a designu. V této soutěži jednotlivé firmy představí ve společné expozici to nejlepší ze své nabídky, ať už nábytku či bytových doplňků.
Opět můžete využít konzultace ZDARMA s profesionály z Cechu malířů a lakýrníků ČR, kteří Vám poodhalí všechny "vychytávky" z jejich oboru. Vůbec poprvé na veletrhu proběhne soutěž "Mladý malíř 2013". Chybět nebude ani sekce PANELOVÝ DŮM A BYT zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, zateplovacími systémy, výtahy a řešením interiérů.
Hostem veletrhu budou již tradičně oblíbené HRNČÍŘSKÉ TRHY, které představí lidovou tvorbu 80 keramiků a výtvarníků. Aktivně se také můžete zapojit do hodnocení soutěže TOP LIGHT. Již pátý ročník soutěže s názvem TOP LIGHT je soutěž svítidel, do které firmy přihlásily jak kusová svítidla, tak i celé sestavy. Prezentují se zde všechny možné typy svítidel, tedy stojací, stolní, nástěnná i stropní svítidla. Vyjádřit svůj názor můžete na místě i Vy. Vystavovatelé přichystali také mnoho novinek. Například firma SAPEKA nabízí vysoce kvalitní armatury v několika kvalitních povrchových úpravách jako např. nikl nebo bronz, ale i zcela ojedinělý povrch s 23,5 karátovým zlatem. V nabídce mají též dřevěné vany.
PRAGOINTERIER nejsou okna nebo světlíky. Pokud potřebujete vyzrát nad chybějícím denním světlem, na veletrhu najdete řešení svého problému. Vše o světlovodech Vám prozradí právě Lightway. Unikátní francouzský nábytek Cozy Concept na veletrhu nabízí známý moderátor Patrik Hezucký.
"Na veletrhu představujeme nejnovější kolekci, ale především skvělou možnost! Náš zákazník si totiž může navrhnout sedačku ještě před vyrobením, naše výrobky se tedy přizpůsobují uživateli, nikoliv on jim. Nabízíme 240 druhů barev a 300 látek, to je milion kombinací! A to za velmi překvapivě nízké ceny plus dopravu zdarma," láká návštěvníky Patrik Hezucký.
26. ročník mezinárodního veletrhu bytového designu PRAGOINTERIER 2013 prostě nabídne celkový přehled vybavení bytu doslova od podlahy až po strop. Prodejní výstava je vhodná pro všechny, kteří plánují "zařídit se v novém", i pro Ty, kteří chtějí jen pozměnit, vylepšit a doplnit svoje bydlení. Pokud změny zatím nechystáte, díky této výstavě proniknete do tajů nejnovějších materiálů, tvarů i designu. Návštěvníky veletrhu tak čeká opravdu kvalitní doprovodný program složený z přednášek a soutěží. Více informací naleznete na
http://www.pragointerier.cz.

PRAGOINTERIER 2013
26. ročník mezinárodního veletrhu bytového designu
PANELOVÝ DŮM A BYT 2013
Specializovaná sekce - regenerace, rekonstrukce, financování

Termín konání: 14. 2. - 17. 2. 2013
Místo konání: Výstaviště Praha - Holešovice
Počet vystavovatelů: 252
Výstavní plocha: 9120 m2
Organizátor: INCHEBA PRAHA spol. s r.o.
Otevírací hodiny veletrhu: 14. - 16. 2. 2013 10:00 - 18:00 hod
17. 2. 2013 10:00 - 16:00 hod
Vstupné: 100,- Kč
200,- Kč rodinné (2 dospělí + 2 děti)
50,- Kč zlevněné (děti do 15 let, studenti, senioři, ZTP, slevové
kupóny a internetová vstupenka)
Zdarma děti do 10 let, ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu

(tz)