9687_8.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh koženou zdobenou kabelku (nejen) na notebook McKlein LeClaire.

McKlein LeClaire je větší, elegantní zdobená kabelka na notebook. Kabelka má klasický obdélníkový tvar se zavíráním s překlápěcí chlopní, která se fixuje pomocí jedné přezky, umístěné veprostřed lícové strany kabelky. Chlopeň je navíc vybavena dvěmi ozdobnými přezkami s uchycením na magnetické patenty, které jsou na kožených řemíncích. Přední strana kabelky je navíc ozdobená stříbrnými cvočky v dolních rozích kabelky a stříbrné ozdobné cvočky oživují i uchycení držadel kabelky McKlein LeClaire. Držadla kabelky jsou uzpůsobena k nošení přes rameno.

Vnitřní prostor je rozdělen na dva hlavní oddíly. Zadní je vypolstrován hmotou, která tlumí nárazy a je primárně určen pro bezpečné přenášení notebooku. Na vnitřní stěně předního oddílu jsou kapsičky pro organizované a přehledné přenášení běžných drobností jako vizitky, tužky, smartphone apod.

Kabelka McKlein LeClaire je vyrobena z italské kůže a vysoká pozornost je věnována i kvalitě použitého kování a zipů a celkovému řemeslnému zpracování. Taška má vnější rozměry 41 x 30 x 14 cm a nízkou hmotnost 1,5 kg. Je dodávána v klasické elegantní černé a módní červené barvě a její cena je 5.280,- Kč (s DPH).


(tz)