gernetic_200

img1_600 téma: zeštíhlení

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

Na začátku nového roku si stejně jako každý rok dávám předsevzetí, že tentokrát skutečně zhubnu. Můžete mi doporučit opravdu účinné přípravky, které mi pomohou tento můj závazek urychlit a ulehčit?

img2_2222 Nový rok často přináší tato předsevzetí, dávají si je jak ženy, tak muži. Také se ale dost často pomalu rozplynou a většinou na konci roku zjistíte, že ručička váhy opět o něco stoupla. Tentokrát však máte možnost využít nového a intenzivního pomocníka. Laboratoře GERnétic uvedly na trh nové formule přípravků ADIPO GASTA a VASCO ARTERA, určené k zeštíhlení a k boji s pokročilou celulitidou. V receptuře se inovativně objevuje buněčný trenér, který zesiluje jejich účinek. Komplex aktivních látek rostlinného původu je schopen cíleně vyhledávat a oddělovat hypertrofované tukové buňky. Zlepšuje jejich mitochondriální energetický metabolismus a způsobuje jejich vyprázdnění, aniž by došlo k buněčnému poškození. Tento tzv. „ultrasons-like“ efekt je naprostou novinkou a klinické studie ukazují, že se jedná o výrazný aktivní komplex, který snižuje tloušťku a objem tukové tkáně, redukuje pomerančový vzhled, vyhlazuje a zpevňuje pokožku.

Aby účinky aktivních látek byly trvalé a dlouhodobé, je nutné podpořit je určitými opatřeními:

1. Zvýšením příjmu vody

Zvýšený příjem vody zlepšuje funkci lymfatického systému a umožňuje rychlejší odplavování škodlivin uvolněných aktivními látkami.

POZOR! Ne všechny tekutiny jsou vhodné a je třeba se vyhnout nápojům s vysokým obsahem kalorií, nedoporučují se bublinaté nápoje.

2. Snížením kalorického příjmu

Tím se výrazně podpoří a urychlí účinky přípravků.

3. Zvýšením pohybové aktivity

Ten vede ke zvýšení energetického výdaje a také přirozenému vytvarování postavy. Umožní rychlejší využití aktivních látek v celém organismu a tedy vede k rychlejším výsledkům.

Tyto vysoce účinné přípravky zakoupíte v kosmetických salonech pracujících s kosmetikou GERnétic. Odborně vyškolená kosmetička vám poradí, jak přípravky používat.

img3_1377 img4_1391

www.gernetic.cz

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

img5_2470 Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

  • zamezují předčasnému stárnutí,
  • řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
  • zpevňují a modelují poprsí,
  • přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!