doubleshot limitka imbachi 22 2Potěší, zachutnají, a ještě ke všemu rozšíří obzory. Doubleshot se letos rozhodl nadělit chuť, příběhy i design zároveň. Pod stromečkem se tak mohou milovníci výběrové kávy těšit na svá oblíbená zrna v limitovaných vánočních baleních od designéra Marka Ehrenbergera, velmi speciální kávovou raritku a kávové předplatné, které je chytřejší než loni.

Každý sáček s kávou bude mít v listopadu a prosinci v doubleshotu neotřelou podobu, kterou mu vtiskl výtvarník a ilustrátor Marek Ehrenberger. Jméno v mysli zazvoní především milovníkům moderního umění a také návštěvníkům kavárny Můj šálek kávy, kde svůj otisk nechal na celé jedné zdi. Jeho obrazy se vyznačují barevnou paletou tak pestrou, jak pestrá je paleta chutí kávy od doubleshot. Jeho ilustrace najdete na všech kávách ve 300gramových baleních, od filtrovaných přes espresso až po decaf.

Je už tradicí doubleshotu, že pro opravdové kávové fajnšmekry nakoupí každý rok nějakou unikátní kávu. Letos se můžete těšit na kávu Carlose Imbachiho, což je takový dvorní farmář doubleshotu, jehož kávy jsou mezi zákazníky nejoblíbenější. V dárkové limitované edici najdete dvě kávy vypěstované a zpracované stejným způsobem (promyté) na stejném místě – na kolumbijské farmě Buenavista rodiny Imbachi. Porovnejte chuti klasické caturry a vzácného, v současnosti jedné z nejvyhledávanějších odrůd, růžového bourbonu.

(tz)