dmmNejvětší a nejmodernější, s nejširším sortimentem a zcela novými designovými prvky: tímto označením se může pyšnit zcela nová prodejna, kterou společnost dm otevře ve čtvrtek 28. 6. v Praze v Centru Černý Most.

Nová megastore prodejna dm nabídne zákazníkům 610 m2 prodejní plochy. Jedná se v současné chvíli o největší prodejnu dm v České republice. Zákazníci se mohou těšit na široký sortiment výrobků péče o krásu a zdraví, který je rozšířen o více než 1.000 novinek, včetně produktů, jež byly doposud k dostání jen v online shopu dm. Návštěvníky jistě zaujme klidová zóna s lavičkami, kde si mohou během nakupování odpočinout. Zcela novým elementem je také kojicí koutek decentně umístěný přímo v prodejně, kde mohou maminky v klidu a nerušeně nakojit své miminko. Pro nakupující je k dispozici také bezbariérová toaleta s přebalovacím pultem. Nejmodernější filiálka je dostupná 7 dní v týdnu. Zákazníci mohou využít bezplatné parkování v areálu obchodního centra s dostatkem parkovacích míst.

Na zákazníky čeká široký sortiment nejen v oblasti drogistického zboží, výrazně větší prostor dostane i fotopult s nabídkou foto produktů. Nový design získal také layout vůní, kterému dominují prezentační hotspoty.

S výběrem produktů ochotně poradí milý a vstřícný personál. Nákupy zcela jistě zpříjemní také možnost využití bezplatného wi-fi připojení v prodejně.

Ve dnech 28. 6. – 29. 6. k příležitosti slavnostního otevření prodejny navíc zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a obdrží také zdarma pevnou dm tašku, ve které si budou moct svůj nákup odnést.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 226 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 2.689 spolupracovníků. V obchodním roce 2016/2017 vykázala dm v České republice obrat ve výši 8,527 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, DAS gesunde PLUS, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP či nejnovější dm značku Stella Jones.

(tz)