2021 02 10 hvezda czKosmetický obor, zejména v případě salónní péče, nezažívá jednoduchou dobu. I proto chce firma LK SERVIS, která zastupuje francouzskou kosmetiku GERnétic na českém i slovenském trhu, podporovat ženy podnikající v oboru salónních služeb. Už po třetí vyhlásila soutěž, která v České republice nese název Hvězda GERnétic Česko 2021 a na Slovensku obdobně Hviezda GERnétic Slovensko 2021. Možnost přihlásit se do tohoto klání mají kosmetičky od počátku března. Hlavním cílem soutěže je podpora, inspirace a motivace v dalším profesním rozvoji, hledání příkladů dobré praxe a sdílení zkušeností, které pomohou zachovat pozitivní přístup v podnikání navzdory nepřízni. Rodina GERnétic, to jsou silné příběhy o odvaze, schopnosti překonávat překážky, snech a jejich naplnění.

„Jsme velice rádi, že jsme mohli soutěž uspořádat. Cítíme, že je třeba celou komunitu Gerneticienne, našich obchodních partnerů, kteří dopřávají ve svých salónech klientkám a klientům nevšední zážitky pro krásu a zdraví pleti, povzbudit. Snažíme se pozornost nasměrovat na inspirativní výzvy, které dají kosmetičkám pracujícím se značkou GERnétic další motivaci a chuť se rozvíjet. Třebaže se může toto období zdát jako nepříznivý čas, nemusí tomu tak být. Dává obrovský prostor pro vzdělávání, rozvoj kompetencí, plánování, inovace v salónu nebo zapojení nových technologií a komunikačních kanálů do podnikatelských aktivit. Je to výzva, která každého jednoho z nás může nasměrovat na zcela novou cestu, takovou, abychom našim klientům dokázali být blíže i jinými prostředky, než jsme doposud byli zvyklí,“ komentovala otevření nového ročníku Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka společnosti LK SERVIS/GERnétic, hlavní porotkyně soutěže.

Soutěž má v Česku i na Slovensku stejná pravidla. Nejprve je třeba podat přihlášku, která je dostupná na www.gernetic.cz v sekci pro profesionály. Kosmetička si vybere kategorii, ve které chce soutěžit. Poté prochází účastnice tříkolovým hodnocením. Porota složená z deseti interních a externích odborníků se zajímá podle vybrané soutěžní kategorie o znalosti, které jsou prověřeny také odborným testem Aleny Kimlové, hlavní firemní kosmetičky a školitelky GERnétic. Dále porota prochází popisy úspěšných příkladů z praxe, konkrétní příklady komunikace salónu a na základě anketních otázek posoudí aktivitu kosmetiček v rámci celé komunity. Výsledky jsou průběžně hodnoceny. Na jejich základě účastnice postupují do třetího kola, kde budou kosmetičky odpovídat na speciální dotazy odborné poroty. Vybraní porotci také absolvují a posoudí profesionalitu při salónním ošetření a celkovou komunikaci
s klientkami a klienty. Uspět mohou Gerneticienne v pěti kategoriích:

1. Absolutní vítězka soutěže: titul Hvězda GERnétic Česko 2021 a titul Hviezda GERnétic Slovensko 2021
2. Odborné znalosti GERnétic: Jsem mistr
ve svém oboru
3. Příklady dobré praxe: Změna v mém salónu znamená úspěch
4. Komunikace salónu: Vím, jak na to, abych byla vidět
5. Podpora komunity: Jsem součástí kosmetické rodiny Gerneticienne

Dvě ocenění jsou vždy udělována jako ceny mimořádné:

  • Síň slávy GERnétic
  • l Mimořádná cena za přínos pro kosmetiku GERnétic

Významná je soutěž také s ohledem na to, že značka GERnétic na českém trhu letos oslaví 25 let: „Je až neuvěřitelné, když si vzpomenu, že to bylo před čtvrt stoletím, kdy jsme se zakladatelem GERnétic Dr. Albertem Laportem podepisovali smlouvu o zastoupení. Za tu dobu jsme se rozrostli, pronikli na Slovensko, přitahujeme pozornost osobností, které touží své podnikatelské aktivity spojit jak s rovinou zdravého životního stylu, tak s rovinou krásy. Jsem hrdý, že spolupracujeme s mnoha báječnými Gerneticienne, které nás reprezentují a činí GERnétic na našem trhu výjimečným. Jsem hrdý, že jsou tyto ženy odvážné a jsou nám věrné i v současné době, která je velmi náročná. Jejich odvaha může být inspirací pro celou komunitu Gerneticienne, ale také pro mnoho dalších, které si přejí osamostatnit a rozlétnout se za svými sny prostřednictvím podnikání,“ uvedl majitel firmy LK SERVIS Mgr. Ladislav Kavan, hlavní porotce soutěže.

Přihlášky do soutěže mohou Gerneticienne posílat do 16. dubna 2021. Soutěže se mohou opět zúčastnit i kosmetičky, které získaly titul a ocenění v 1. a 2. ročníku soutěže Hvězda GERnétic Česko/Slovensko (2017 a 2019). Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v září letošního roku.

„Vítězné Gerneticienne se mohou vedle řady krásných cen od naší firmy těšit také na dárky od mediálních partnerů a partnerů soutěže, jejichž podpory si nesmírně vážíme,“ dodala Andrea Trčková.

Partnery soutěže jsou: 

Mgr. Richard Husovský, výživový poradce, www.richardhusovsky.co

l Správná podprsenka,

www.spravnapodprsenka.cz 

Scrunchie, hedvábné gumičky do vlasů, www.scrunchie.cz

Statek Břežany, www.statekbrezany.cz 

DNAfood, nejen raw čokoláda,

www.dnafood.cz; www.dnax.cz

Nakladatelství Smart Press s.r.o., knižní novinka Zahrada do vázy,

www.smartpress.cz

Airtrack – nafukovací žíněnky Airtrax, www.airtrax.cz 

Vizážistka a vlasová stylistka Kristy, www.vizazistkakristy.cz

Rakytníkový e-shop Zdravý rakytník, www.zdravyrakytnik.cz

(red)

Madam Business
je mediálním partnerem soutěže