pro tei Český výrobce přírodních potravin NATU s.r.o. přišel s novinkou – širokou nabídkou rostlinných proteinů doplnil o nového, makového superhrdinu – makový proteinový prášek. Je výjimečný nejen obsahem bílkovin, ale i velkým množstvím vápníku a taky skvělou chutí.

Existuje spousta důvodů, proč je makový protein oblíbeným kamarádem všech milovníků zdravé kuchyně. Je snadno stravitelný a oproti celým semenům máku má nižší obsah tuku a více cenných látek – na 100 gramů obsahuje 37 % bílkovin a dvě polévkové lžíce makového prášku (30 g) znamenají denní dávku vápníku. 

Rostlinné proteiny jsou nezbytným doplňkem výživy pro vegany a vegetariány. Často mají superzdravé prášky specifickou chuť, která nesedne každému, je třeba s nimi umět v kuchyni pracovat. Makový protein je i v tomto výjimečný, vyhovuje snad všem. Makový protein je skvělý jako přísada do jogurtů, smoothies, ranních kaší, ale i na pečení sladkých pokrmů místo mouky. NATU makový protein je v raw kvalitě a vyrábí se ze semen máku pěstovaného v České republice.

Od roku 2017 nabízí NATU přírodní potraviny vlastní výroby i od prověřených dodavatelů a značek. Zakládá si na rozmanitosti produktů. Všechny mají jedno společné, dodávají energii z čisté přírody. Každý výrobek má ale i svoji vlastní speciální vlastnost, proto je NATU dělí podle účelu na ty, které pomáhají zlepšit imunitu, detoxikovat tělo, dodávat vitalitu, podporovat paměť i krásu.

(tz)