Mlékárna Valašské Meziříčí se spojila s mezinárodní společností Manner, s níž společně vyrazila na velkou Manner Tour. Ta v rámci výročí 125 let na trhu oplatek zavítala i do České republiky v polovině května a setrvá do konce června. Celkem navštíví Manner Tour sto dvacet pět míst ve městech celé Evropy. Jenom v Čechách, na Moravě a na Slovensku to bude čtyřicet pět lokalit.

Mlékárna doprovodí konvoj zábavy a laskomin na našem území. Promo team projede okolo deseti tisíc kilometrů. Návštěvníci této akce se mohou těšit na nafukovací a skákací atrakce, moderátora v roli továrníka Josefa Mannera - zakladatele firmy, hudbu, dárky, soutěže, sampling i horkovzdušný balon Manner. Mezi nejatraktivnější místa, kde se celá kolona zastaví, bude patřit například ZOO Lešná ve Zlíně, Poděbrady, Máchovo jezero, Praha a jiné. Mlékárna na akci představí své stálice a jedny ze svých nejoblíbenějších výrobků - kefírová a acidofilní mléka. V rámci Manner Tour tak zahájí oslavu mléka a mléčných produktů, jež vyvrcholí 22. května ve Valašském Meziříčí na akci „Den mléka".

Jsme velmi rádi, že jsme se mohli zapojit do Manner Tour 2015 jako jeden z partnerů a navštívit naše zákazníky na řadě míst celé České republiky," říká Zdeněk Bukovjan, Sales&Marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „V rámci tohoto partnerství zve Mlékárna Valašské Meziříčí všechny své příznivce, aby ochutnali naše výrobky z Valašska," dodává Zdeněk Bukovjan.

Mlékárna Valašské Meziříčí se rozhodla zapojit v rámci významného výročí mezinárodní firmy Manner jako jeden z partnerů této akce na základě společné filosofie obou společností. A to kvality produktů a zachování tradičních receptur, jež dodávají výrobkům svoji nezaměnitelnou chuť.

V každém městě odstartuje zábava ve všední dny od 13 - 18 h a o víkendech od 10 - 16 h, časy se mohou změnit dle typu akce.

(tz)

 

 

 

 

 

 

 


Přejeme Vám dobrou zábavu a dobrou chuť!
______________________________________________________________________________________
Privatizací Beskydských mlékáren v roce 1992 vznikla Mlékárna Valašské Meziříčí. Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty a čerstvé tekuté výrobky. Mlékárna Valašské Meziříčí se zařadila mezi významné výrobce kysaných mléčných výrobků České republiky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Prvotřídní kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen. Co se týče exportních aktivit, mlékárna se soustředí na slovenské trhy. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.