Ocenění Cartier Women’s Initiative Award je soutěž hodnotící podnikatelské plány zaměřená na podporu kreativních, finančně udržitelných a odpovědných společností řízených ženami ve všech zemích a odvětvích.

Ceny založila v roce 2006 společnost Cartier společně s Women’s Forum, podnikatelskou školou INSEAD a společností McKinsey & Co. V letošním roce budou uděleny šesti ženám v následujících kategoriích: Asie a Oceánie, Evropa, Latinská Amerika, Střední východ a severní Afrika, Severní Amerika a subsaharská Afrika.
Přihlášky budou přijímány do 28. února 2014. Podnikatelky žádáme o stručný popis jejich podnikatelského plánu v on-line formuláři přihlášky. Projekty musí být jeden až tři roky staré.

www.cartierwomensinitiative.com

PŘIHLASTE SE TEĎ!

Ceny  Cartier Women’s Initiative Awards  hledají  aktivní  podnikatelky stojící v čele iniciativ, které  mají potenciál v nadcházejících letech  výrazně  rüst. Pro přihlášení v ročníku  2014 vyplňte  formulář přihlášky  na internetové stránce www.cartierwomensinitiative.com.
Všechny přihlášky  musí být podány  on-line v angličtině.
Lhůta pro podání přihlášek: 28. únor 2014 v 10:00 pařížského času (SEČ).
Jelikož termín nelze prodloužit, ověřte si prosím příslušný čas ve svém časovém pásmu.

Co müžete  vyhrát?
V první fázi soutëže bude vybráno osmnáct finalistek reprezentujících nejlepší projekty z celého svëta. Finalistkám bude poskytnuto osobní poradenství, o jejich činnosti budou informovat sdëlovací prostředky a budou pozvány do Francie na finálový týden, jehož součástí je prezentace před mezinárodní porotou, semináře pro podnikatele a celosvëtové zasedání fóra Women’s Forum.

Šest ocenëných žen získá na rok osobní poradenské služby, finanční prostředky ve výši 20 000 USD, zviditelnění ve sdëlovacích prostředcích a příležitostiíke vzájemné spolupráci.

Kritéria způsobilosti
Podnikatelský projekt, který bude v rámci soutěže Cartier Women’s Initiative Awards posuzován, musí být:
• originálním podnikatelským projektem vytvořeným pro zisk,
• v počáteční fázi: provádění  projektu musí trvat nejméně jeden rok a nejvýše tři roky
• hlavní vedoucí pozici musí zastávat žena.

Soutěž je otevřena ženám jakékoli národnosti, z kterékoli země a odvětví.

KONTAKTY

Cartier Women’s Initiative Awards Tel.: +33 1 58 18 10 28

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.